ReThinkers luciaoptog

Luciaoptog til lands og til vands

Foto: Per Bille
Begivenheder
Begivenheder
Lucia kommer atter til Aarhus i 2019. Oplev Aarhus’ største og mest spektakulære Luciaoptog fredag den 13. december, hvor lyset vil bæres frem til lands såvel som til vands. 
Adresse

Start ved Rådhuspladsen

8000 Aarhus C

Flere hundrede frivillige vil oplyse byens gader med sang og fakler. Hele det fantastiske arrangement starter kl. 17. 30 på Rådhuspladsen i Aarhus med smuk julesang og musik.

Kl. 18.00 starter Lucia-optoget fra Rådhuspladsen og sætter kursen gennem Strøget, forbi Domkirken, for herefter at fortsætte via Skolegyden til DOKK1 og havneområdet. Luciaoptoget vil afslutningsvist  stille op på trappen (ved Isflagerne) og synge smuk julesang! Her vil vi ligeledes møde roere fra byens Kano- og Kajakklub som også er klædt på til Lucia.

Tidsplan 2019

Kl. 17.30 – 18.00 – Rådhuspladsen ved Aarhus Rådhus

Start på Luciaoptog

Julesang og musik

Kl. 18.00 – 18.30 – Strøget, forbi Domkirken, ad Skolegyden og havnefront

Luciaoptoget synger sig vej gennem Strøget

Kl. 18.30 – 19.00 – DOKK1

Luciaoptoget ankommer til DOKK1 (v/udvendig trappe, som vender mod vandet v/Isflagerne)

Luciaoptoget går syngende rundt på det udendørs dæk på DOKK1

Alle Lucia-deltagere stiller op på trappen – solist synger julesange

Kano og Kajakklubben ankommer i Lucia-pyntede kajakker

En ny Aarhus tradition

Sidste år blev en ny tradition skabt i Aarhus, da flere hundrede hvidklædte ReThinkers fra VisitAarhus’ frivilligprogram gik gennem gaderne med en fire meter høj Luciabrud i spidsen. I år bliver Luciaoptoget udvidet, når roere fra Aarhus’ Kano- og Kajakklub slutter sig til det lysende optog og lader julefreden sænke sig midt i december travlheden.

 ”Med Luciaoptoget forsøger byens frivillige ReThinkers at skabe en fælles og i særdeleshed unik oplevelse, der samtidig får Aarhus til at lyse endnu klarere op på verdenskortet i den søde juletid,” fortæller frivillighedschef i VisitAarhus, Ulla Svenningsen Lund.

#visitaarhus #luciaaarhus

Adresse

Start ved Rådhuspladsen

8000 Aarhus C

Facilities

Jul

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af