Modelbane Europa lille station

Modelbane Europa

Foto: Modelbane Europa
Attraktioner
Museer
Besøg Modelbane Europa, en af Europas største modeljernbaner. Oplev modeltogets verden, når den er bedst.
Adresse

Østergade 9

8370 Hadsten

Stort tysk baneanlæg

Modelbane Europa har opbygget et storslået landskab. Togene kører gennem dybe dale og høje bjerge, mørke tunneller og over imponerende broer. De mere end 80 forskellige tog viser 100 års jernbanehistorie med både damplokomotiver og moderne højhastighedstog. Der er liv i byernes gadebillede med mennesker, sporvogne, busser og skibe i havnen. Alle togene gør holdt på hovedbanegården med 11 perronspor.

Dansk baneanlæg

Oplev også den østjyske længdebane i miniformat, hvor gæsterne selv kan få togene til at køre med tryk på forskellige knapper. Der er lys og lyd, som giver en autentisk fornemmelse, når togene holder stille på stationen i Hadsten og Lerbjerg. Der er lagt stor omhu i detaljerne i bygningerne og omgivelser, der er baseret på et stort udvalg af DSBs arkivmateriale.

For børn

For børnene er der mulighed for selv at køre togene på de mindre baner i caféen eller prøve at bygge huse og vogne til Legobanen.

Der er desuden en hyggelig café med kaffe, te, is, slik og husets specialitet: svellekage. I er også velkomne til at spise jeres medbragte mad, hvis I køber drikkevarer i caféen.

#modelbaneeuropa #visitranders #visitaarhusregionen

Adresse

Østergade 9

8370 Hadsten

Åbningstider

13 Jun 20 / 31 Dec 20

lørdagsøndag

10:00 - 16:00

08 Feb 21 / 13 Apr 21

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

04 Apr 21 / 13 Apr 21

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers