Efterårsferie på Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum

Foto: Naturhistorisk Museum
Attraktioner
Museer
Tag på Naturhistorisk Museum i Aarhus og oplev det mylder af liv, der befolker vores klode. Du kan blive opslugt af løver, zebraer og de andre dyr på ’Afrikas Savanne’ eller tage på tidsrejse gennem ’Vores Natur’ - fra istid til nutid.
Adresse

Wilhelm Meyers Allé 10

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:nm@nathist.dk

Telefon:+45 86 12 97 77

Du kan også komme helt tæt på de 99 hotteste ”stjerner” på din rejse gennem udstillingen '99 arter at se før du bliver voksen’! Du må heller ikke gå glip af ’Den Globale Baghave’, der fortæller historien om verdens ufattelige biologiske mangfoldighed.

Aktiviteter og oplevelser for alle

I børnehøjde mødes du overalt af spændende interaktive elementer, hvor du kan udfordre din kunnen. Dyk dybere ned i naturens oplevelsesunivers – hør hvalernes smukke ’sang’, bliv omgivet af græshoppernes skarpe ’snerren’ eller hør hyænernes natlige hylen. Hent app’en ’99arter’ og bliv tunet til virtuelle oplevelser i udstillingen. Gå på udfordrende skattejagter og se det usete!

Kom også i skolernes ferier og tag del i det særligt fyldige program med masser af aktiviteter, workshops og foredrag. Hold øje med Facebook og kalenderen på museets hjemmeside, når ferien nærmer sig!

Hvad er Naturhistorisk Museum egentlig?

Naturhistorisk Museum Aarhus er landets næststørste af sin art, både med hensyn til samlingernes størrelse og antal udstillingskvadratmeter. Museet har en række skiftende særudstillinger og fire permanente udstillinger med over 5.000 forskellige dyr fra hele kloden – mange af dem vises i deres naturlige omgivelser. Museets formål er at fremme biologisk og naturvidenskabelig forskning og give offentligheden kendskab til videnskabens resultater på det naturhistoriske område.

Ud i det fri på Molslaboratoriet

Tag til Mols Bjerge og besøg museets forskningsstation, Molslaboratoriet. Her kan du blandt andet komme på guidet svampe- eller fugletur med en af museets naturvejledere – hold øje med kalenderen for aktuelle arrangementer. Du er også velkommen til at benytte de afmærkede vandrestier i området – du kan låne gratis udstyr til at tage med ud i naturen og blive klogere på firben, sten, sommerfugle og meget mere.

Praktisk info

I skolernes efterårsferie og vinterferie holder museet åbent fra kl. 9:00 - 17:00. Alle aktiviteter lukker dog ned kl. 16:00.

På museet findes en handicaplift og elevator samt en kørestol til rådighed for dårligt gående. 

#naturhistoriskmuseum #visitaarhus #visitaarhusregionen

GRATIS ADGANG FOR ALLE UNDER 18 ÅR

Gratis for Biologi- og geologistuderende ved visning af studiekort og gyldig indskrivningsbekræftelse.

Museet er lukket den 24., 25. og 31. december samt 1. januar.

Adresse

Wilhelm Meyers Allé 10

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 23 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 16:00

26 Dec 20 / 30 Dec 20

mandagtirsdagonsdaglørdagsøndag

10:00 - 16:00

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af