VisitAarhusregionen

The Next Level & James Turrell - While we are Waiting på ARoS

Udstillingen The Next Level er en unik udstilling, som viser ARoS' vision for fremtidens museum. Mens vi venter på, at museumsudvidelsen opføres, kan du opleve det spændende forarbejde, som er udarbejdet med James Turrell.

Mens vi venter 

The Next Level er en fysisk manifestation, som skal definere ARoS på ny. Mens vi venter på at museumsudvielsen opføres, præsenterer ARoS første gang materiale fra hele projektet. 

Kunsteren bag

Oplev den amerikanske kunstner James Turrell i både ord, billeder og værker. Turrells kunst omslutter publikum gennem skiftende lyspåvirkninger og skaber en helt unik oplevelse. The Next Level er en udstilling, som viser ARoS' vision for fremtidens museum. Hele projektet er udviklet efter en idé af museumsdirektør Erlend Høyersten i samarbejde med James Turrel og partner Morten Schmidt fra Schmidt Hammer Lassen Architects. 

Om The Next Level 

Udvidelsen består af et underjordisk galleri på 1000 kvadratmeter og det enorme værk The Dome af James Turrell. Det uendelige himmelhvælv byder på en international unik kunstoplevelse. Derudover vil der hvert år blive bygget en ny midlertidig pavillon af nogle af verdens mest innovative arkitekter som vil finde sted mellem museet og The Dome.

Læs mere om udstillingen her.

#aroskunstmuseum #visitaarhus #visitaarhusregionen