Sommerhus tæt på stranden i Østjylland

NOVASOL Odder - Juelsminde

Foto: VisitOdder
Overnatning
Feriehusudlejere
Adresse

Rousthøjs Alle 51

7130 Juelsminde

Website

Hjemmeside

Sommerhusudlejning i Odder og Juelsminde hos NOVASOL

Hos NOVASOL finder du et stort og alsidigt udvalg af sommerhuse i området omkring Odder, syd for Aarhus. Den milde østkyst indbyder til dejlige sommerhusophold året rundt. Langs hele kysten finder du dejlige sommerhusområder, i kort afstand til hav og strand. Fra sommerhusområderne er der heller ikke langt til et væld af gode attraktioner og seværdigheder samt spændende byer, som Aarhus, Horsens og Vejle.
Når du holder ferie nær Odder, kan du også se frem til dejlige oplevelser i naturen. Her er mange gode cykelruter og gangstier, som tager dig rundt i det smukke landskab. For lystfiskeren er der flere gode fiskepladser og for børnene, er der plads til leg og sjov på områdets naturlegepladser.

Har du bestemt dig for, at leje et sommerhus langs den jyske østkyst, så er der flere dejlige sommerhusområder at vælge mellem: Ajstrup Strand, Saksild Strand, Dyngby og Kysing. Lidt længere sydpå finder du områderne ved Juelsminde og Pøt Strandby, hvor der ligeledes er et godt udvalg af ferieboliger.
Mange af feriehusene ligger ganske tæt på kysten og flere gode badestrande, som indbyder til såvel ren afslapning i solen om sommeren og gode gåture i efterårets friske vinde. Langt de fleste sommerhuse er i dag indrettet til ferieophold året rundt. At leje sommerhus i vinter- samt efterårsferien er nemlig også blevet populært. En forlænget weekend eller en miniferie i hverdagen er også muligt, hvis du trænger til en lille pause fra hverdagen.

Tag et kig på vores udvalg af sommerhuse i området omkring Odder samt i området omkring Juelsminde.

NOVASOLs lokale kontor

Fra vores eget lokale kontor i Juelsminde servicerer vi sommerhusene, tager imod vores feriegæster samt hjælper sommerhusejere med deres udlejning. Medarbejderne på kontoret i Juelsminde har et godt lokalkendskab, og vil altid gerne dele ud af deres tips og ideer til jeres ferie i området. Du er altid velkommen til at kontakte dem, både vedrørende spørgsmål til sommerhusene, oplevelsesmuligheder samt hvis du ønsker at udleje dit sommerhus.

NOVASOL Feriehusudlejning

NOVASOL har udlejet sommerhuse siden 1968, hvor det hele startede med udlejning af hytter i Norge. I dag udlejer NOVASOL ca. 6.000 ferieboliger i Danmark. De mange ferieboliger fordeler sig i hele landet og findes i alle variationer. Hos os finder du både de helt klassiske sommerhuse langs kysten, de store moderne feriehuse med mange faciliteter samt hyggelige ferielejligheder. Du kan se det fulde udvalg at sommerhuse i Danmark på: novasol.dk. Her kan du også se mulighederne for et sommerhusophold i mere end 20 andre lande, hvor NOVASOL også udlejer ferieboliger.

Adresse

Rousthøjs Alle 51

7130 Juelsminde

Følg på:

Sidst opdateret af
Kystlandet: VisitOdder