Gå til indhold
©  Foto:

Randers Regnskov

I Randers Regnskov får du en tropisk oplevelse med fritlevende aber, leguaner og dovendyr. Regnskoven er et sandt sansebombardement af natur- og dyreoplevelser.

Randers Regnskov er midlertidigt lukket grundet Covid-19 restriktioner. 

Randers Regnskov - Oplevelser for alle, hele året! 

I det tropiske klima med lianer, kæmpe vandfald, fantastiske planter og masser af fritlevende dyr føler man sig hensat til en verden, som normalt kun nås efter mange times flyvning.

Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil. I skovbunden arbejder bladskærermyrerne utrætteligt med at slæbe tunge bladstykker ned i deres bo, alt imens søkøerne svømmer roligt rundt, og komodovaranerne daser på en solbeskinnet plet.

Følg med i Regnskovens åbningstider lige her.

Slangetemplet

Er du også vild med slanger? Så gå på opdagelse i Slangetemplet, hvor du kan gå rundt blandt vaskeægte, levende kvælerslanger.

Tidsrejsen

TIDSREJSEN tager dig med på en rejse gennem vores landskab fra landets fødsel til nu! Oplev hyænesletten og neanderthalerlejren fra før sidste istid og leg i mammuttræerne på elefantkirkegården. Klap husdyrene på stenalderbopladsen, og stå ansigt til ansigt med den europæiske los ved stendyssen. Følg naturstien til offermosen fra jernalderen og få en forfriskning ved bondegårdslegepladsen.

Med din telefon kan du også blive tidsrejsende i det nye spil og finde fantastiske friluftsoplevelser med tidsnedslag tæt på Randers Regnskov.

Jaguaren er flyttet til Randers - og de har fået pool

I den frodige, sydamerikanske regnskov lever en kat, der i størrelse kun overgås af tigeren og løven. Dens bid er så kraftigt, at den kan knuse kraniet på selv store pattedyr og bide gennem skjoldet på en landskildpadde og andre pansrede krybdyr uden problemer. I Randers Regnskov kan du komme tæt på disse smukke kattedyr i jaguaranlægget. De har også deres helt egen pool – kom og oplev jaguarerne boltre sig i vandet. Du kan læse mere om jaguarerne her

Gå på opdagelse i tropenatten

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville være at overnatte i Randers Regnskov? Bare slå et telt op og falde i søvn til lyden af kvækkende tudser, flaksende flagermus og rislende vandfald. Nu har du chancen for at prøve netop det. Randers Regnskov holder TropeCamp flere gange i 2022, hvor du kan overnatte i Randers Regnskov fra kl 17-08. Se datoerne her. Husk din lommelygte!

Se, hvad andre deler på Instagram

#randersregnskov #visitranders #visitaarhusregionen