Randers Vandrerhjem

Randers Vandrerhjem ligger cirka 500 meter fra centrum i et parklignende anlæg, hvor der er gode muligheder for at komme ud i det fri, mens man er stadig tæt på Randers centrum.

 

Randers Vandrerhjem

Vandrerhjemmet er beliggende 3,8 km fra motorvejen i et roligt parkanlæg 10 minutters gang fra bycentrum. På vandrerhjemmet er der 35 familieværelser med plads til 1-5 personer, heraf er 3 med eget bad og toilet. Øvrige værelser har badeværelser på gangen.

På Randers Vandrerhjem er der et aktivitetsrum med bl.a. bordtennis. Der er trådløs internetadgang på vandrerhjemmet – og det er selvfølgelig gratis. Gæstekøkkenet er til fri afbenyttelse for Randers Vandrerhjems gæster. Om sommeren er der mulighed for at grille i gårdhaven.

Forplejning

Der er mulighed for at bestille morgenmad i vandrehjemmets hyggelige café. Derespersonale vil stå klar med en buffet bestående af et bredt udvalg af morgenmads produkter f.eks. cornflakes, müsli og yoghurt. Der vil også være forskellige slags brød, hvortil der er oste, pålæg, marmelader mm. Forskellige slags juice og varme drikke vil også være tilgængelige.

#visitranders #visitaarhusregionen