Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Malt

Kom og smag en skummende specialøl fra Kissmeyer, mens du nyder delikate a la carte-retter. Hos Malt sidder du i helt unikke rammer fra dengang da det historiske Ceres Bryggeri hørte til i det centrale Aarhus. Det er råt - og elegant.

Få et magisk måltid

Samme sekund du tager plads i restauranten hos MALT, tændes magien … for fra nu af og de kommende timer drejer verden sig kun om dig og dit selskab. Eneste krav til jer: Slap af – og nyd øl, mad og selskab.

Den ultimative zen-oplevelse

Ønsker du den ultimative zen-oplevelse af frihed i hinandens selskab? Så lad kokken vælge retterne: Læg menuen til side, læn jer tilbage, betragt det historiske lokale I sidder i, lad samtalen flyde frit, glæd jer til fællesmåltidet – og timerne sammen.

Kokke med frie hænder

Kokkene hos Restaurant Malt er håndplukkede – fordi de er dygtige, begejstrede og nytænkende. Og så har de frie hænder, så de kan blomstre, udfolde talentet og yde deres ypperste. Ikke noget med topstyrede ‘husets linje’-måltider.

Du kan også planlægge din næste fest eller event hos Malt, hvor både lokaler og personale leverer en helt legendarisk oplevelse til dig og dine gæster.

#restaurantmalt #visitaarhus #visitaarhusregionen