Vinterferie på Moesgaard Museum

I 2020 kunne du tage familien med på Moesgaard i vinterferien og blive klogere på en af verdenshistoriens helt store fortællinger i udstillingen 'På vej mod katastrofen – Pompeji og Herkulanum'. 

Nedenfor kan du læse om programmet fra vinterferien 2020

Fortunas hjul – hvem er du i Pompeji?

I museets foyer kan man dreje på Fortunas hjul og få bestemt sin status i datidens Pompeji. Er man den rige handelsmand; den unge dame, der skal snart giftes; en bagerdreng eller slave? Med en oplevelsesbog i hånden bestemmer man herefter selv sin helt unikke rejse gennem udstillingen. Særligt for 8-15 årige.

Følg Jafar og Saga gennem kighullerne

De yngre medlemmer af familien kan også vælge at følge fortællingen om de romerske børn Jafar og Saga, som kan opleves gennem særlige ’kighuller’ og ’lyttekopper’ i børnehøjde, der findes flere steder i udstillingen. Særligt for 5-12 årige.

Gratis filmfremvisninger

Vinterferien byder også på en række filmforevisninger i museets auditorium. Her kan man følge to gæve gallere og deres hund på eventyr, når de møder vikinger, romere, en ægyptisk dronning og mange andre. Man vil også kunne møde en halvgud fra den græske mytologi. Se alle film for børn lige her og bestil billet.

#moesgaardmuseum #visitaarhus #visitaarhusregionen