VisitAarhusregionen

Water & Wellness

Lad dig forkæle i Water & Wellness i Randers. Her er bl.a. fire forskellige saunaer og et dampbad, varmtvandsbassin, god spa og skønne behandlinger som f.eks. Hot Stone Massage, Candlelight Massage og Wellness Massage. Det er bare at nyde den dejlige ro og de behagelige behandlinger.

Første klasses forkælelse

Water & Wellness Randers byder på førsteklasses forkælelse i deres spa- og wellness-afdeling. Her tilbydes du massage, afslapning i loungeområdet, dampbad, saunaer og saunagus, fodbad, rain-showers, isfontæne og udendørs saunahave. Saunahaven byder på saunaer, pool og dejlige liggestole. Her kan man også sagtens tilbringe en varm sommerdag. I weekenden serveres der lækker brunch til wellness.

Det er muligt at købe en 3-timers billet, en dagsbillet eller et 10-turs klippekort (3 timer pr. klip). Med en billet til wellness-afdelingen kan du frit benytte fodbade og opleve saunagus, samt benytte afdelingens 5 forskellige tempererede saunaer. For at få det optimale ud af dit besøg i wellness-afdelingen, kan du vælge enten den korte eller den lange wellness-tur.

Vær opmærksom på, at du skal fremvise sygesikringsbevis for at komme ind wellness-afdelingen.