VisitAarhusregionen
Restaurant Domestic

Æblejuice

Lav din egen æblejuice - efter Restaurant Domestic's fantastiske opskrift.

Ingredienser:

Opskrift Æblejuice Domestic 
1 liter 
1 kg danske æbler f.eks. Rød aroma

Fremgangsmåde:

Vask æblerne grundigt. Kom æblerne i en juicer og fortsæt til alt saft er presset ud af alle æblerne. Når du selv juicer friske æbler, kommer der altid en masse skum. Fjern ikke skummen, men lad den trække sammen med mosten i 24 timer og sig derefter mosten i et vådt klæde. Skummen bidrager med farve og bitterhed. Æblemosten hældes herefter på skoldet flasker og opbevares på køl.

For at forlænge holdbarheden kan mosten også fryses. 

Den overskydende pulp gemmes, den rummer nemlig stadig masser af smag. Pulpen tørres i en dehydrerer eller i oven ved 60 grader i ca. 6 timer. Den tørret pulp blendes til støv og gemmes i en lufttæt beholder. Pulpen kan overhældes med kogende vand og nydes som juice. 

www.restaurantdomestic.dk
 

Læs mere om Restaurant Domestic