Kano

Highlights af natur- og aktive oplevelser i Aarhusregionen

Oplevelser i noget af Danmarks smukkeste natur

I Jylland vest for Aarhus ligger noget af Danmarks skønneste natur.

Her finder du hyggelige og nemt tilgængelige natur og oplevelser med de smukkeste ruter til både vandring og cykling og mountainbikespor til mange niveauer. 

Her finder du bl.a. den historiske Hærvej, Danmarks længste flod – Gudenåen, som også løber forbi en af områdets nyskabende attraktioner – Energimuseet og endda Danmarks mest kendte bjerg – Himmelbjerget, som er oplagt at opleve fra en af de mange søer på en af Hjejlseselskabets både.

Kultur og historie i byerne

Udover skøn natur byder området også på unikke kulturelle oplevelser, hvad enten det er museumsbesøg eller en shoppetur i en af de hyggelige byer Viborg, Silkeborg eller Skanderborg. Et besøg i verdens største kalkmine i Mønsted er uden tvivl også en oplevelse værd når du besøger dette område. 

Halvøen Djursland

Randers i historiske rammer og natur

Glem ikke at tage en afstikker til middelalderbyen Randers med Danmarks ældste gågade. Byen er særlig kendt for sin smukke natur med Gudenåen og Randers Fjord helt tæt på, og for sin lange historie som købstad. Her finder du selvsagt mange muligheder for shopping, lækre madoplevelser og events.